Groenten

We hebben steeds seizoensgroenten

Wij verkopen biologische groenten en fruit. Het aanbod in onze winkel is lokaal, seizoensgebonden en vers. We werken hiervoor samen met Groentegem en andere lokale boeren.

Lokaler kan niet

Laura en Bengt van Groentegem telen net naast onze boerderij biogroenten volgens het CSA-principe. Sinds 2020 zetten zij de zelfplukboerderij verder die Nils opstartte.

Je kan lid worden van hun zelfoogstboerderij en zelf je groenten oogsten. Of je kan hun groenten vinden in ons hoevewinkeltje. Hoe dichter kan het nog?

Mooie samenwerking

De samenwerking met Groentegem zorgt ervoor dat we de landbouwkringloop kunnen sluiten. Zo eten onze varkens de oogstresten op en leveren we koeienmest uit voor de groententeelt. Het voordeel is dat we elk op onze eigen specialisatie kunnen focussen én dat we naar de klanten toe een gevarieerd productenaanbod kunnen bieden. Zo kunnen plukkers bij Groentegem de wekelijkse groenten oogst aanvullen met verse zuivel- en vleesproducten van De Zwaluw. Bezoekers van onze hoevewinkel kunnen altijd klant worden bij de zelfpluk.

Maak hier kennis met Laura en Bengt van Groentegem

Contacteer ons

Twijfel niet om ons te contacteren voor meer informatie omtrent onze bio boerderij.