Favicon Bio De Zwaluf
planten lovendegem

Groenten

bioboerderij

We hebben steeds seizoensgroenten

Het groentenaanbod in onze hoevewinkel is lokaal, seizoensgebonden, vers en biologisch geteeld. We werken samen met lokale bioboeren. Onze hoofdleverancier is Groentegem.

Lokaler kan niet

Laura en Bengt van Groentegem telen net naast onze boerderij biogroenten volgens het CSA-principe. Sinds 2020 zetten zij de zelfplukboerderij verder die Nils opstartte.

Je kan lid worden van hun zelfoogstboerderij en zelf je groenten oogsten. Of je kan hun groenten vinden in ons hoevewinkeltje. Hoe dichter kan het nog?

In samenwerking

Wij zijn blij dat de zelfplukboerderij wordt verder gezet. Zo mogen onze varkens de oogstresten blijven opeten. Ook koeienmest wordt uitgewisseld. Door samen te werken kunnen we de landbouwkringloop sluiten.

Maak hier kennis met Laura en Bengt van Groentegem.  

Contacteer ons

Twijfel niet om ons te contacteren voor meer informatie omtrent onze bio boerderij.

Favicon Bio De Zwaluf

Plant een boom!

Wil jij meehelpen in de aanplant van bomen op onze percelen? Je kan helpen door mee te financieren. Een boom kost 30€. Voor elke boom die wordt aangekocht, plant de Zwaluw ook een boom!

Op 4 en 5 februari 2023 gaan we de bomen aanplanten en maken we er een gezellige dag van met een hapje en een drankje. Kan je niet aanwezig zijn op de plantdag, dan planten wij de boom voor jou.